De omgeving

Wij geloven écht dat Hotel Fuente la Teja een speciale plek is die perfect geïntegreerd is in zijn omgeving, de natuur. Hier krijg je het gevoel van onmetelijkheid tussen de majestueuze pracht van de bergen. De natuur waarin je je klein voelt maar beseft dat je voor 100% leeft!

Het is niet makkelijk om het te beschrijven. Al je zintuigen worden aan het werk gezet. In dit gebied van Mediterrane bergen gevuld met medicinale planten met hun aroma’s, zuiver water, bronnen, schone lucht en het landschap – het licht en de kleuren die het landschap veranderen terwijl je er naar kijkt.

Sinds wij hier wonen en wat onze gasten ons vertellen, is de ervaring, dat je rust ademt. Daar zorgt de omgeving voor dat je je volledig ontspannen kan voelen.

Op het zomer- en winterterras van Casa Fuente la Teja vergeet je dat er tijd is.

In de zomermaanden, onder de kersenbomen van ons zwembad vergeet u ook de warmte die karakteristiek is voor Andalusië. We bevinden ons hier op +/- 1350m hoogte, een koele bries die verfrissing brengt is wel typisch voor het middelgebergte.

Rond het hotel is het ideaal voor kinderen om zonder gevaar te kunnen spelen. Ouders moeten zich geen zorgen maken en kunnen rustig ontspannen.